Tietoturvan koulutusohjelma (3+3+4 pv.)

ESITTELY:
Tietoturvallisuuden johtamiselle asetetut vaatimukset ovat muuttuneet radikaalisti viime vuosina. Vaativan teknisen tietoturvan lisäksi ovat tietoturvan rakentamisessa tarpeen tiedot myös uudistuvasta lainsäädännöstä, johtamismenettelyistä, viitemalleista, henkilö- ja organisaatiosertifikaatteista, käyttäytymispsykologiasta ja jopa kiinteistötekniikasta.

Tietoturvan koulutusohjelma TiKo on suomalaisiin tarpeisiin suunniteltu, modernia tietoturvan johtamista tukeva käytännön läheinen koulutusohjelma. TiKo on uudistettu vastaamaan uusimpia tarpeita ja vaatimuksia. TiKo käsittää kaikkiaan 10 päivää, jotka käydään kolmessa jaksossa.

TAVOITE:
TiKo antaa hyvän perusosaamisen tietoturva-ammattilaiselle tai sellaiseksi aikovalle. TiKo myös täydentäää CISSP- ja CISM-tutkintoja suomalaisen käytännön todellisuuden osalta. Konkreettisena tavoitteena on lisäksi henkilökohtainen harjoitustyö, jonka aiheen osallistuja voi itse valita. Harjoitustyöhön saa KPMG:ltä asiantuntijamentorointia ja -neuvontaa. Työ hyödyttää suoraan osallistujan yritystä ja jo pelkästään tämä saattaa säästää huomattavan osan koulutusohjelman hinnasta.

KOHDERYHMÄ:
Kurssi soveltuu niille, jotka työssään tarvitsevat kokonaisvaltaista näkemystä sekä teknisestä että hallinnollisesta tietoturvasta. Tämä tarkoittaa olemassaolevia tietoturva-ammattilaisia, joiden kokonaiskuva kaipaa täydentämistä ja päivittämistä sekä toisaalta tietoturva-ammattilaiseksi vasta siirtyviä IT-osaajia.

TAPAHTUMAN SISÄLTÖ:
Koulutusohjelman sisältö on esitelty kurssijaksojen 1, 2 ja 3 yhteydessä, ks. https://events.kpmg.fi/tietoturva.aspx

SUOSITELTAVAT ESITIEDOT:
Kokemus tietoturvasta ja tietoverkoista

"Turvallisuuden tunne ei saa tulla tietämättömyydestä"


ALKAA: 10.10.2012 09:00
PÄÄTTYY: 13.12.2012 16:30

KESTO: 10

PAIKKA: KPMG:n koulutuskeskus
Hiilikatu 3
00180 HELSINKI

KIELI:
Luento pidetään suomeksi. Materiaali on suomenkielinen.

HINTA: 4690.00 EUR + alv 23%