Ilmoittautumisohje
Miten ilmoittaudun kurssille?
 
Yksittäiselle avoimelle kurssille ilmoittautuminen onnistuu parhaiten kotisivujemme kautta. Hae kurssihaun avulla toivottu kurssi ja täytä ilmoittautumislomake. Voit myös etsiä ja selata avoimia kursseja palvelukartan kautta.
 
Osallistuja voi ilmoittautua kursseille lähettämällä sähköpostin osoitteeseen koulutukset@kpmg.fi.
 
Jos et löydä toivomaasi kurssia tai toivomaasi ajankohtaa, voit lähettää tiedustelun sähköpostiosoitteella koulutukset@kpmg.fi.
 
 
Miten varmistan paikkani tietyllä kurssilla?
 
 Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujamäärät ovat rajoitettuja luokkakoosta riippuen. Toivomme, että ilmoittaudut viimeistään 3 viikkoa ennen kurssin alkua, mutta toki voit ilmoittautua myöhemminkin. Saat ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostilla vahvistuksen ilmoittautumisesta, tämä ei ole kuitenkaan vielä varsinainen kurssikutsu. Saat osallistumisvahvistuksen käytännön tietoineen viimeistään noin viikkoa ennen kurssia.
 
 
Peruutusehdot
Kurssi-ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus tapahtuu viimeistään kahta viikkoa ennen kurssin alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin kahta viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneeltä perimme koko maksun. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö tai vaihtaa osallistujan ilmoittautuminen toiseen kurssiajankohtaan. KPMG varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.
 
Tervetuloa kehittämään omaa osaamistasi.